Friday, October 22, 2010

en helt vanlig fredagkväll

Jag satte mig vid datorn och hade massa blogginspiration så jag loggade in på mitt blogg-konto. Medan seg-blogspot loggade in mig passade jag på att kolla lite andra viktiga saker, som ansiktsboken, andras bloggar och nån forumtråd jag brukar besöka för att diskutera blöjsorter och lunchdejter. Sedan när jag återkom till blogkontot så hade jag glömt bort vad det var som var så himla viktigt som jag skulle blogga om! Så nu sitter jag här o svamlar på om lite av varje.

Blev lite upprörd på en o annan person på jobbet idag. Jag vågar inte tala om vad det gäller, har hört att man faktiskt kan få sparken och facket tycker det är okej om man inte är lojal mot arbetsgivaren. Men det betyder inte att man måste tycka om alla medarbetare... Lång historia kort så skickade jag ut ett mail med en uppmaning om utvärdering av ett av våra viktigaste arbetsverktyg, för utveckling av högst detsamma. Mailet skickades för ca tre veckor sedan med deadline på måndag. Kvart i tre i eftermiddags kom ett mail från några stycken som inte hade förstått varför utvärderingen skulle göras eller vem som stod bakom. För det första: Spelar det nån roll om det är jag eller ledningsgruppen som vill effektivisera arbetet? (I det här fallet var det dessutom ledningsgruppen). För det andra: Om man har tre veckor på sig kan man väl komma på den frågan tidigare!? Jag blir lite trött...

Men förutom den lilla fadäsen så har det varit en högst produktiv dag, mycket nöjd! Har varit på kurs i dagarna två den här veckan, de kändes inte fullt lika produktiva tyvärr. Fick inte ut så mycket alls av dem, liksom av de föregående två på samma kurs. Som tur var så kände chefen (som jag var där med) lika samma, så det var inte mig det var fel på.

Sen har jag lite svårt att förstå allt prat om snö hit och kaos dit, på nyheterna, statusuppdateringar och lite överallt. Men här finns ingenting... Inte ens halka på vägarna, än mindre snö! Däremot finns det en granne som spelar musik för oss, det hade ju kanske vart trevligt om vi hade fått välja musiken själva och inte vår dotter skulle sova just nu... Suck!

No comments: