Monday, June 14, 2010

Förkylningsregler

När man är förkyld finns det vissa givna regler att följa. 1) Man får äta glass varje dag. Flera gånger om det behövs. 2) Man ska absolut inte träna. Dessa två första regler har en tendens att slå ut varandra... Just när det börjar kännas som att jag regerar över muffintoppen ovanför jeanskanten, istället för tvärtom, så ska man inte bara sluta träna utan även börja äta onyttigt. Dålig kombo. Regel nr 3) Drick honungsvatten (gäller ffa vid halsont). Äckligt!

Slutsatsen man kan dra av detta är: Jag ska inte vara sjuk! Det är jag iofs inte särskilt ofta heller, har aldrig varit särskilt sjuklig av mig, men det är ändå tröttsamt att sitta här med en hals som gör ont och lungor som håller på att spricka varje gång jag hostar.

Arga grannar som inte kan va tysta är också rätt tröttsamt... Vad ska man göra när det inte funkar att prata med dem, klaga hos hyresvärden eller ringa störningsjouren?? I förrgår var A där och pratade (första gången de vågar visa sig, tidigare har vi fått skriva lappar eller prata på telefon) och igår var det tyst, men nu är dom igång igen och lever om. Eller egentligen lever de inte om särskilt mycket, mest bara mannen i huset som pratar väldigt högt och inte inser att han stör... Kan vi få nya grannar, tack? Gärna tystlåtna och trevliga istället för högljudda och otrevliga...

No comments: