Tuesday, September 08, 2009

Kärleksbekymmer

"Det sämsta med allt jobb och alla vuxenpoäng vi samlat på oss under åren är att ingen är online när man har kärleksbekymmer längre. Ändå ter sig bekymren minst lika stora som förr :( "

Fick det här messet i mobilen tidigare idag och insåg att "time flies". 7 år har gått sen jag flyttade till Umeå, 4 sen jag åkte till USA. Eftersom personen som skickade messet är en vän jag lärde känna när jag började plugga och som var mitt bollplank i mångt och mycket under året i USA så kändes det som intressanta milstolpar i sammanhanget för att liksom visa hur gammal jag har hunnit bli. För det har jag ju, med heltidsjobb, äktenskap och barn. För att inte nämna alla erfarenheter dessemellan som utlandsvistelser och annat.

Hur som helst så finns ju mobilen när MSN inte är tillgängligt och idag fick jag agera bollplank. Tror jag hade en del vettigt att säga, personen i fråga sa iaf att jag hade hjälpt.

Från det ena till det andra så har skodan som jag skulle sälja lagt ner verksamheten. Erk o Jo lånade den i helgen och plötsligt dog den mitt under körning. Inte bensinen som va slut och batteriet är nytt, så troligen är det generatorn. Undrar vad det kan kosta att laga, om det lönar sig eller om man ska sälja bilen till nån sån där som betalar typ 3 kronor kilot o sen säljer den för 10-dubbla efter att ha fixat till bilskrället. Frågan är hur mycket tid o arbete jag vill lägga ner för att tjäna lite mer på den. Det beror väl så klart på vad arbetet kostar och hur mycket mer jag kan tjäna...

Nu ska jag funderar lite till fram o tillbaka på hur jag ska göra med min nya dator som jag behöver köpa snart. Ett alternativ för att få råd med den jag vill ha är ju iofs att vänta till jul/födelsedag (eftersom de båda inträffar med mindre än en månads mellanrum) och hoppas på snälla släktingar... Annars får vi se vad som händer... Just nu ska jag iaf inte köpa nån dator.

No comments: