Tuesday, December 18, 2007

Göran


Natten till idag spenderades, f'låt alla språkpoliser, TILLBRINGADES på akuten. A blev halshuggen i fingret av en trasig spegel som for som en giljotin igår, typ runt 7-tiden, alldeles innan vi skulle få julfests-besök. Vi plåstrade om lite, bytte plåster ett antal gånger under kvällen och vid elva hade d fortfarande inte slutat blöda, så då ringde vi sjukvårdsrådgivningen som sa "Åk till akuten!" Och det gjorde vi. Kom in 23.23, fick sitta i väntrummet till närmare halv tre, då fick vi komma in till en uska som tvättade lite o sa att vi skulle vänta tills doktorn kom. D gjorde hon strax före halv fem... Hon titta, bedöva (en spruta som knappt tog) och klistra. Sen fick uskan sätta på kompresser o bandage o allt sånt där innan vi fick gå därifrån. Kom hem vid fem, tog en dusch och gick o la mig, somna typ kvart i sex och fick sova hela tre timmar innan d va dags att träffa Göran.

Ja, nu har jag träffat Göran. Sa till honom på en gång att jag hade vart på akuten hela natten, ifall jag verkade en aning trött och disträ... Han lovade att komma ihåg det om jag på nåt sätt försvann ut i intet, men d kändes som att d gick ganska bra, hoppas att han och Big Boss (eller egentligen Little Boss, hon e ju "bara" avdelningsföreståndare...) oxå tycker d... Får väl se va d lider antar jag... :)
(OBS! Bilden är fingerad. Mannen på bilden har ingenting med Göran att göra!)

Senaste tiden har vart full av öden och äventyr, mer öden än äventyr dock. Vi fortsätter kampen, var gärna med oss i bön!

No comments: