Wednesday, December 05, 2007

Operation No Mercy

A gav mig ett uppdrag: Att rensa ur hans garderob. Jag berättade att C-F hade bett Ja göra detsamma och A ville inte vara sämre (han uttryckte d till o me så). Så nu är det Kasta och Släng som gäller. Det blir inte mycket kvar kan jag lova... Well, mitt uppdrag var att rensa. Mission accomplished. Men d blir roligt sen efter jul när d finns lite pengar igen, att köpa nytt :)

Nyår will be a real blast! Ska till Laxå med Jo, Ja & C-F, E, A, Fidde, Boffa (som jag typ inte känner, men dom va på vårt bröllop så dom e säkert trevliga, för d va ju en väldans trevlig dag) och eventuellt ett par till som jag inte känner. Glitter o Glamour, middag, sällskap och framförallt: Musketörerna together again! Ända sen jag kom hem från USA har vi träffats alla samtidigt typ EN gång. På ett och ett halvt år, d e skandal!

I övrigt berättade en annan kompis idag att agenturen hon provfotat för hade antagit henne. D här kan aldrig gå bra! Visst, hon har säkert potentialen, men läget för hennes del just nu gör att jag inte tror att modellande e d hon ska ägna sig åt för tillfället. Behovet av bekräftelse e för stort. Jag är orolig, så e d bara.

Har ägnat kvällen åt att slå in de julklappar som är införskaffade. Tänkte eventuellt ner på stan imorrn o köpa några åt A oxå, även om han säger att han har allt han behöver :) På torsdag blir d julpyssel, bak osv. Jag längtar inte till jul i år heller. Släkten är alltid värst, no offence. D enda roliga e att köpa julklappar, särskilt om d råkar slinka me en o annan till sig själv oxå. Men i övrigt klarar jag mig bra utan allt ståhej. Undrar om d e möjligt att resa bort nästa år...

Nu ska jag iaf gå o sova, ska träffa terapeuten om 11 timmar och jag har ställt om dygnet fullständigt efter helgen... Har en del att hinna läsa igenom innan d oxå... Puss o Kram!

No comments: