Sunday, January 26, 2020

Kalasmånad, del II

Tjejmiddag med filmkväll för ett gäng 10-12-åringar kan köra slut på den bästa. Jag tycker jag brukar rodda rätt bra, ha koll och va on top of things, som det heter. Men efter gårdagens partaj (där jag för övrigt inte var välkommen mellan servering och disk) så har jag inte haft nån energi kvar i kroppen idag.

Tog ändå en promenad för att köpa lite nya sport-bh:ar, ett uppdrag jag har skjutit upp i ett par år nu... De jag har är typ åtta-tio år gamla och inte jättefräscha längre, men jag vet inte heller var jag ska få tag på samma modell och att prova ut en ny som funkar lika bra men inte ruinerar en stackars människa har känts övermäktigt. De senaste veckorna har jag dock kommit fram till att det inte är hållbart längre, så idag har jag jobbat mig igenom sortimentet på Stadium. Inte jätteroligt och jag vet inte än hur bra de två olika jag köpte egentligen kommer funka, men det ger sig till veckan.

Unnade mig ett par tights också, när jag ändå hade spenderarbyxorna på. Älskar att de går upp över naveln, så slipper man känna sig som Mrs Muffin Top!



"Sprang" utomhus igår, för första gången sen i somras. Hade glömt hur skönt det är! Blev varken långt eller snabbt, eftersom jag är helt ur form, men alla kilometer är bättre än inga kilometer (det är åtminstone vad jag måste intala mig själv just nu, för att ens motivera mig själv att det är värt det). De senaste dagarna har jag faktiskt längtat till att få springa igen, mellan mina pass. Hoppas det håller i sig

Mamma o pappa på intågande, mellanlandning på väg från den ena landsänden till den andra. Passar på att fira den blivande elvaåringen igen, för andra gången innan den egentliga födelsedagen. Rostbiff och potatisgratäng på menyn, sen tårta på det.

No comments: