Monday, January 06, 2020

90210

Kan inte låta bli att fundera över vad det nya decenniet kommer bära med sig. 00-talet var all fun and games; nyss fyllda 18, flytta hemifrån, studier, resor och no cares in the world. 10-talet var mer bajsblöjor och sömnlösa nätter av andra anledningar än 2002, om man säger så. I love my kids, men ack så tacksam att småbarnsåren är över! Men som de säger: små barn små problem, stora barn... Och det enda jag kan veta om 20-talet är att det kommer innebära är en hel massa tonårsår in da house. Fasar och känner mig gammal.

Helgen blev både vad jag tänkte och inte. Mysig lördagkväll med några fina kollegor här hemma. En sov över med sin son - som vaknade 02.35 och spydde resten av natten. Jag hann sova ett par timmar o somnade om vid halv åtta i morse. Sov några timmar till, för att sen sista minuten-spendera seneftermiddagen över en chailatte med LL på Arlanda, innan hennes flight hem till London.

Tillbringar näst sista jullovskvällen med nya versionen av 90210. Blir helt förvirrad av att alla spelar sig själva, som ska spela sina gamla karaktärer. Som en metaserie på nåt vis. Dessutom känns hela serien so far som en enda lång startsträcka till sig själv. 2 av 5 pumpor, med ett litet nostalgiplus i kanten...

No comments: