Saturday, August 17, 2019

Livstecken

Två veckor tillbaka på jobbet och huvudet är fullt av mos. Det är ju inte direkt så att jag lämnar innan semestern och kommer tillbaka till samma sak. Det jag lämnade avslutade närmaste kollegan och det jag kom tillbaka till är det hon lämnade och en del helt nytt. Det gäller att vara flexibel!

Desto lugnare helg, då trollen är borta i tur och ordning hos kompisar. Borta en i taget under ett dygns tid, jag och A hann till och med äta middag en halvtimme helt ensamma idag, mellan lämning och hämtning. Jag tror vi kan kalla det vardagslyx, även på helgen.

Älskar att Mindhunter är tillbaka med en ny säsong! A jobbar i helgen, så jag hinner svälja ganska många avsnitt per kväll... Det är mycket fokus på Charles Manson lite överallt i år, så även här. Man skulle ju för övrigt kunna tro att jag får nog av att mata mig med destruktiva livsöden på jobbet, men tydligen inte. Om man gillar kriminal-psykologi så rekommenderar jag serien, finns på Netflix :)

Planerar just nu barnkalas, semesterresa och nyårsafton, i tur och ordning. Har inte haft sjuårskalas än, så det blir om ett par veckor. Och med "bara" fyra veckors ledighet i sommar så bokade jag en resa till Mallis med mamma. Yay! Fem dagar i Palma i oktober. Nyår kan ju kännas lite overkill att fundera på i augusti, men we're hosting och en meny kan ju inte skada att fundera över...

Nu ska jag kolla ett avsnitt till innan jag går o lägger mig.

No comments: