Saturday, May 21, 2011

Sovmorgon!

Jag är ju alldeles för sämst på att uppdatera min blogg! Inte för att det händer så mycket av värde att dokumentera, men små vardagliga upplevelser kan ju också vara trevliga att läsa om. Som att jag fick sovmorgon idag, det är nog första gången på ca en vecka som jag känner mig pigg. Igår sov jag 45 minuter när jag kom hem strax före 18, var helt förstörd av trötthet. ÄNDÅ lyckades jag somna före 23 på kvällen!

Var i Stockholm igår, sista dagen på riskbedömningskursen. Jag blev godkänd :) Åt en alldeles utomordentligt tråkig kycklingsallad till lunch, Heijdenbergs Coffee Bar vid Fridhemsplan rekommenderas INTE. Jag gick kursen med en kollega och lunchen blev inte bättre av att killen som jobbade på HCB kände henne och ville bjuda på efterrätt, för den var inte mycket bättre än lunchen... :( På vägen hem fick jag sitta på Centralen ca en timme, eftersom vi slutade tidigare och jag hade bokat biljett till ett tåg anpassat utifrån den tid vi skulle slutat. TUR jag hade min nya bok, Mari Jungstedts första, så att tiden gick fort! Åt en yoghurt-glass från 7Eleven också, den var god men mättande så jag fick slänga halva...

Idag är det softar-lördag. Iaf än så länge. Om ca en timme ska A och E åka till Stockholm för att hjälpa svägerska M med lite saker och sen följer M och Svärmor med hit. Under tiden de är borta ska jag hinna städa klart och springa en sväng. Har tappat motivationen igen, undrar om den finns i skogen idag också? Återstår att se. Och om inte annat: 3 km är bättre än inga km. Så det så!

Nu ska jag njuta av sista softar-tiden innan det är dags att fixa lunch.

No comments: