Sunday, May 23, 2010

Joggingtur

Så där, nu har jag vart duktig för en hel vecka! Har vart ute o sprungit ikväll och även om joggingturen var mer jobbig än lång så sprang (joggade) jag ca 2/3 och gick resten, istället för tvärtom som är mer vanligt förekommande i min värld. Framgångsreceptet? Sänka tempot och tänka på nåt annat. Tyvärr ligger min iPod i Uppsala och jag är i Stockholm ett par dagar, men när jag kommer hem ska jag ladda den med lite springvänlig musik och komma igång på riktigt! Jag är iaf nöjd för idag.

Tyvärr var det där med duktig för hela veckan inte sant, så det är väl bara att fortsätta träna. Målet är att springa hela Tjejmilen i höst, inte på nån speciell tid utan bara att faktiskt springa hela vägen och inte gå största delen som jag har gjort de senaste åren. Sen nästa år ska jag försöka förbättra tiden, men det tar vi då...

Är som sagt i Storstan ett par dar, kom hit igår och åker hem på tisdag kväll. Igår var vi på barndop och ettårskalas hos Lilla Stjärnan och hennes son och sen grillade vi hos mamma på kvällen (pappa var inte hemma, men han bor ju också här). På tisdag kommer N hem från NZ, så för att inte behöva åka fram och tillbaka sjuttielva varv på ett par dagar så stannar jag o E här hos mamma o pappa, eftersom vi ändå bara är lediga... Jag, A och E hade tänkt gå på Fjärilshuset idag men när det regnade så tokigt mycket så bestämde jag att vi inte ville promenera genom Hagaparken och bli helt genomblöta, så vi åkte till Kista och åt äcklig glass istället... Pengarna i sjön, men en mysig dag med familjen åtminstone. Fast det här med att hälsa på mamma o pappa har man inte mycket för! Igår när vi kom jobbade pappa, idag var de borta på middag på kvällen och imorrn ska de bort igen på kvällen. Och på tisdag åker jag o E innan de hinner hem från jobbet. Så mycket för att träffa mormor & morfar... En annan gång, helt enkelt :)

Nu ska jag ringa o säga gonatt till A, som jag släppte av i stan 16.34 och saknade 16.37... Så kan det gå!

1 comment:

Jossan said...

bra jobbat..! och jag förstår det där med att sakna fort.. I CALL IT LOVE!!!:)