Wednesday, June 10, 2009

Sommar, sol och semester

Två veckor i exil från internet, hoppas ingen har saknat mig för mycket. Det har inte varit med flit, utan snarare för att all min tid och energi har gått åt till bröllopet vi var på i lördags. Jo fick äntligen sin T, som hon har pratat om i alla dom fyra år jag har känt henne, trots att dom inte ens var ihop när jag o hon träffades första gången. Grattis! Som värdinna på bröllopet hann jag inte ta några kort, så vi får väl se om det finns nån annan som har tagit några bra som jag kan lägga upp (jag har ju fortfarande inte lagt upp några från Ja o CF's bröllop så lita inte för mycket på att det kommer...) Det är iaf skönt att det är över, även om vi (jag och min co-värdinna) hade väldigt roligt under planeringen och genomförandet :)

Natten efter bröllopet sov jag hårt, min kropp sa tydligen ifrån efter all stress - fysisk och psykisk - som har varit senaste veckorna, så jag vaknade inte ens när lilla E skrek halsen av sig. Stackars A fick hoppa upp ur sängen och plocka upp henne och försöka lägga henne till rätta så hon kunde amma lite... Jag har fortfarande inget minne av det, men jag antar att jag måste ha vaknat till nånting iaf, eftersom hon fick i sig mat... Nu har jag dock semester! Väldigt tidigt, men också väldigt skönt... Jag jobbade sista "ordentliga" dagen i fredags, även om jag var på personalmöte idag. Men nu behöver jag inte vara tillbaka förrän i mitten av juli. Fem veckor gos o mys, perfekt :) Midsommar spenderas (tillbringas, för alla språkpoliser...) på Närkeslätten och helgen efter far vi norrut i ca 10 dagar. Sen hinner jag va hemma en och en halv vecka till innan semestern är slut.

Inatt fick jag sova hela fyra timmar i sträck! Det har inte hänt sen vi fick barn tror jag. Knepet var dock att lägga henne på min mage, och det vet jag inte om jag ser som en hållbar lösning i längden... Hur gör man egentligen för att få barn att sova!? Hör med fasa min mors röst inom mig, "Din lillebror sov inte en hel natt på drygt tre år när han var liten"... Upplyftande!

I övrigt har N kommit hem från NZ. Eller kommit "hem" kanske snarare, eftersom hon åker tillbaka i höst och sen får vi väl se när man får se henne igen... Väldigt trevligt att få ha henne här över sommaren iaf! Och jag får väl vara glad att hon har hittat kärleken även om det är på andra sidan globen...

Jag vet inte riktigt... Det känns som att det borde ha hänt nåt mer än det här sen jag skrev sist... Men jag kommer inte på nåt. Så jag avrundar här. Återkommer nog efter midsommar, om jag känner mig själv rätt.

1 comment:

mamsen said...

med tanke på att din lillebror inte sov så är väl sannolikheten att det blir en till vaken knatte i familjen inte så stor. Det räcker väl med en sån i släkten.Haha.
mams