Thursday, June 25, 2009

Flintis

Jag tappar hår. Så pass att jag börjar få en kal fläck vid ena tinningen! Det är högst förödmjukande må jag säga. Min mamma tror att det beror på amningen och jag hoppas innerligt att det inte är nåt allvarligare än så. För isf borde det ju komma tillbaka när jag slutar? Överlag ser mitt hår rätt risigt ut nuförtin, trots att jag klippte mig för bara en dryg månad sen och färgade för typ tre veckor sen. Klart att det inverkar att jag har tappat bort hårborsten och därför bara har borstat det en gång sen början av juni, men kanske ändå dags för en B-vitaminkur? Vad säger frisörerna? ;)

Jag njuter av denna månadens lön, 21 000 efter skatt! Tack gode Gud för jobb med ob-möjligheter o traktamenten vid hempermissioner o utbildningar i Sthlm! Det behövs när vi lever på en inkomst. Nu kan vi åka på semester utan dåligt samvete, trots att den bytlånade volvon drar mycket mer än forden. (Det dåliga samvetet får isf mer bero på växthuseffekten. Men å andra sidan: Det är skönt med värme. Och om polarisarna smälter så kan man ta sig ett dopp i värmen, så det så!)

Har varit på bio idag. E stannade hemma med mormor som var här en sväng, medan jag o A gick o såg Transformers 2. Hmm, 4 pumpor av 10? Det gick för snabbt för mig! Till att börja med måste man ju vara vindögd för att se hela monster-figurerna när dom är så stora, och när en snabb fight-scen utspelar sig på hela bioduken samtidigt så hinner inte hjärnan registrera alla detaljer (eftersom jag inte är tillräckligt vindögd). Detta är ett generellt problem jag har på bio, det var samma sak när jag såg Fast & Furious häromsistens, eller alla filmer av den typen. Sen har jag ju ingen Transformers-nostalgi heller, annars hade kanske pumporna blivit fler.

Så, nu är klockan alldeles för sent. Min dator låter dessutom konstigt, så jag ska avrunda här innan hela hårddisken kraschar. Måste köpa ny dator snart... Tur jag fick bra lön som sagt! (Tyvärr inte tillräckligt bra för en MacBook Air. Eller jo, men då får vi varken mat eller några betalda räkningar den här månaden...) Over and out!

2 comments:

Jossan said...

underbart med saftig lön..=) Gud är god..hoppas ni får en trevlig trip=)...kram

AnnieeG said...

Jag kan som fack-man bekräfta att det inte alls är ovanligt att tappa rejält med hår under amningsperioden... Jag har haft många kunder som har undrat om de ska bli totalflintis. Det kommer bli bättre om ett tag, däremot kan hårkvalitén förändras, så det kanske inte blir precis som innan... :-) Kram