Tuesday, November 06, 2007

Nya tapeter

Dag 2 med målaren. I morse lyckades jag dock somna om när han hade plingat på dörren, till skillnad från igår. Han har lovat att köket och gästrummet ska bli klart idag, så till imorrn måste vi tömma sovrummet och hallen. Vet inte riktigt hur d ska gå till, för A kommer hem sent o jag har planer ikväll. Men d får väl gå nån gång mellan 4-6, dvs från att målaren går hem tills jag ska iväg.

Innan dess hoppas jag på att få åka o titta på en bil. Får tyvärr inte tag på ägaren för tillfället, men dan har ju bara börjat... Återkommer om resultatet. Vi har letat länge nu men inte fått tag i nåt, alla andra verkar va mycket snabbare än jag/vi... :( Nån som känner nån som ska sälja en billig OCH bra (liten, bensinsnål...) bil? Hör av er isf!

Jag befinner mig i en existentiell kris. Vem är jag, varför, var kommer jag ifrån, finns Gud, orkar jag tro, vågar jag tro, VILL jag tro, osv... Den senaste tidens processer sätter sina spår. Just nu känns allt mest som ett vacuum. Jag tror jag har gått in i nån sorts depression, som vanligt vid den här tiden på året... I år blir den inte enklare av allt som händer. På nåt sätt har jag redan gett upp, samtidigt som jag försöker in i d sista för att kämpa vidare.

Hur eller hur, nu ska jag äta frukost, sen ska jag försöka ringa på den där bilen igen...

No comments: