Saturday, May 19, 2007

Wedding plans

På allmän uppmaning från bättre vetande kommer här en uppdatering av mitt liv...

Vi letar fortfarande efter ingångsmusik. Jag vill INTE ha Mendehlson, asså verkligen verkligen INTE. Så A ringde karln som ska spela (KSSS), o fråga efter alternativ. KSSS börja plinka på sitt piano, o A föll direkt för en marsch som gav associationer till kossor i hagen (däremot inte Herrarna i hagen, för den som minns...) Men han (A) tyckte inte den passade till ingång, så den får bli utgångsmarsch istället och ingångsmusiken e fortfarande osäker. Själv har jag inte hört den där kohage-låten än, e lite nyfiken på va d e han har hittat för nåt... :)

Började testtillverka placeringskort igår. D gick över förväntan! Tyvärr hade jag inte alla delar som behövdes hemma, så d blidde inga namn i dom, o d e som svårt att fixa i efterhand, eftersom namnen ska va inuti resten. Så just dom som jag gjorde igår får bli till att använda till nåt annat. Men d går ju bra d me :) Konceptet som sådant verkar dock lovande, och i rosa kan d ju inte bli annat än bra ;) Ska bara införskaffa den sista tillverkningsdelen o sen kan jag sätta igång på riktigt... :)

Uppsatsen däremot verkar hamna långt bort i skogen... Jag e less! Har fått in massor av intressanta svar från frågeformuläret som skickades ut, men jag har som ingen ork att sammanställa dom... Ska dock ta mig i kragen nån dag, nu när folk trots allt har lagt ner tid o energi på att svara! Vore inte schysst att inte göra nåt bra av d då...

Lekte me Ja igår, va konstigt att träffa henne i Sverige... :) Ikväll ska d visst grillas me Jo, som råkar va i Stockholm samtidigt som jag (igen...), på mitt gamla jobb av alla ställen. Måste se efter om jag öht har nå VARMA kläder, för hon sa jag sku ta me mig d... O vädret ser ju trots allt inte så jättelovande ut... Jag som va sugen på kjol...

Jaha, lördag. Med 11 veckor kvar till bröllopet och MASSOR att hinna med innan dess... Har fortfarande inte bestämt hur d ska göras me hår o blommor, alla idéer som INTE inkluderar rosor är välkomna!

Tills nästa gång... :)

No comments: