Wednesday, March 21, 2007

Stress - en faktor att räkna med...

Undrar om d inte e stresseksem jag har dragit på mig ändå... Och jag fäller hår som en tok! Nånting e d ju... Kanske d faktum att jag inte haft nån motivation att öht kliva ur sängen dom senaste dagarna oxå tyder på nåt... Ja, d har vart mycket på sistone, mest bröllop så klart. Ingenting annat egentligen. Får inte mycket skolarbete gjort. Allt bara kretsar runt bröllopet. E d inte hur man får håret att hålla på bästa sätt hela dan eller vilka lösnaglar som e best-in-test, så e d senaste tipset för hur huden blir som slätast under sminket... (Har hört att Lumenes primer ska va prisvärd, ska kollas upp i helgen!)

Men d känns ändå rätt skönt att inbjudningarna e tryckta iaf! Nu ska jag bara införskaffa cellofanpåsar och glitter, och så klart skriva adresser i parti och minut, sen kan vi skicka dom. Egentligen borde jag börja skriva adresserna redan nu, även om jag inte har påsarna än och inbjudningarna ligger i Stockholm. För att få undan det liksom. Måste köpa frimärken oxå... Ja, det låter som att helgen är räddad! :) Eftersom jag inte redan va upptagen heeela lördag...

Imorrn börjar semi-spelet. Håller alla tummar! Även om jag innerst inne inte riktigt litar på att Modos förmåga räcker hela vägen till ett guld eller ens till final, så vore d ju ändå rätt trevligt om inte HV gick o vann 4 raka nu... Om inte annat så för att 5an inte börjar visa förrän nästa vecka, skulle ju kunna va rätt nice o sitta hemma o kolla nån match o inte behöva ta sig till O'Learys varje gång... För d går ju inte att missa matcherna nu när vi äntligen e i semi, för första gången på 5 säsonger! Och som alltid: Ett guld skulle ju inte sitta fel nu, efter 28 års väntan...

02.26 am, och jag kan inte sova. Egentligen inte undra på, eftersom jag som sagt inte tar mig ur sängen. Jag har helt enkelt ingen som helst lust! Ska verkligen bli skönt att få åka ner t A nästa vecka! Jag behöver dig... :)

Men just nu behöver jag nog min sömn mest av allt... Åh, på lördag måste d väl ändå bli ordning på mig, eftersom jag har en tid att passa... D här me hemstudier... Jag skulle verkligen ALDRIG klara av att jobba hemifrån, d e ju ett som e säkert!

Sova va d... Lycka till!

No comments: