Monday, August 21, 2006

Gröna Lund

Va på grönan me Svartsmurfen i lördags. D va nog fem år sen senast, när jag va där me P. Kan inte minnas att jag har vart där sen dess iaf. Hur som helst, Bergochdalbanan fick tre åkningar, dom andra som va varda att aka fick varsin. Utom Fritt Fall. SvSm fega ur… :P Extreme är en bitterljuv nära-döden-upplevelse som jag utsätter mig för varje gång… Faktum e att hela Grönan e som att vaxa benen. D e inte svårt att börja, och när man väl har börjat e d försent att ändra sig… Sen e d plågsamt en liten liten stund och efteråt tänker man ”D va ju inte så farligt trots allt, d där kan jag göra igen!” I kön till Vilda Musen konstaterade jag att vi va ungefär dom enda (vuxna) utan barn… Vem som spöade vem i Radiobilsakningen behöver vi ju inte gå närmare in på, men jag vet iaf att d va en Smurf me träningsvärk som gick därifrån på kvällen… :) Gry & Co va där o repade inför Sommarkrysset, så d behövde vi INTE titta på på kvällen, eftersom vi redan hade hört alla låtar ca 6 ggr. Hyrde Flightplan istället. Helt ok film.

I övrigt har jag dom senaste dagarna fått inte mindre än två kramar av nån som i vanliga fall inte kramar vem som helst hur som helst eller när som helst. I’m honored, M!

Ikväll ska d visst bli karaoke me E, får se om jag orkar sjunga eller om jag bara tittar på… Men d blir säkert skoj iaf… Åker på fredag, vill inte…

1 comment:

Anonymous said...

Vad heter den dar svartsmurfen...?