Monday, May 11, 2020

Dinner plans


Ibland får en rosa frappucino tjäna som fullvärdig middag. Mest för att jag kalorimässigt inte kan rättfärdiga att också klämma i mig en middag efter att ha stimulerat BNP, och lite för att jag just idag kunde komma undan med det utan att barnen märkte något. Aktiviteter så det står härliga till, minst fyra dagar i veckan och det känns som att vi aldrig hinner äta middag ihop längre. We had a good run, while it lasted. (Det här med papperssugrör förresten? AVGÅ, den som tyckte det var en bra idé!)

Förutom det befinner jag mig i den bittraste perioden i mannaminne och orkar knappt umgås med mig själv för att jag är så grinig hela tiden. Förstår att ingen annan heller orkar. En fin vän verkade känna det på sig, för hon ringde i förmiddags och vi pratade bort dryga halvtimmen utan att behöva blinka. Jag vet fortfarande om hon ville något mer än att höra hur jag mådde. I så fall hann vi inte avhandla den egentliga agendan. 

Tentor och hemtentor avlöser varandra just nu, sista momentet ska avklaras de närmaste tre veckorna. Ska definitivt aldrig plugga/jobba 150 % igen, längtar tills allt är över. På jobbet släpptes flyttförbudet i slutet av förra veckan, så nu kommer det snart rassla till o så blir det ändå svårt att hinna med allt där innan semestern, trots att jag hade en bra plan. Livet. Oförutsägbart och aldrig som man hade tänkt. 

Fyra veckor kvar på terminen, fyra veckor kvar på samma skola för hälften av barnaskaran. Jag tror det finns lite separationsångest, mest för att man vet vad man har men inte vad man får. Det kommer många kloka tankar och funderingar kring hösten och nya relationer och jag hoppas vi lyckas omsätta dem i praktiken, för nu ska hon gå sin längsta period med samma klass hade vi tänkt, jobbigt då med dålig start. 

Sprungit har jag inte gjort sen förra inlägget. Hade planerat två pass förra veckan, men kunde inte för mitt liv uppbåda varken energi eller motivation. Fick nöja mig med lite Bodypump med E. Jag hoppas på att få till lite mer struktur den här veckan, men just idag orkar jag knappt röra på benen. Siktar på lite sömn i natt, så kanske det går över till imorgon. 

No comments: