Tuesday, October 23, 2018

Hösten 2018, en sammanfattning

Med en vecka kvar av oktober har jag knappt hunnit reflektera över att november lurar om hörnet. Jag, som de senaste åren oroat mig från maj och framåt, som både rest bort och gått ner i arbetstid för att orka med hela månaden. Kanske är det fortfarande nyhetens behag med nya tjänsten som står i vägen, kanske är det den fantastiska sommaren och den soliga hösten. Oavsett så är det bara att vara tacksam för varje dag som går.

Jaha, men förutom det så är livet i övrigt rätt trevligt. Ser fram emot ett par lediga dagar i nästa vecka, en spa-weekend för att fira tioårsjubileum med mammorna om en månad och sen är det ju snart jul.

Sprang på Carin Gerhardssens nya i helgen, den tog slut på två dagar. Oförutsägbar, vilket jag tycker att den typen av böcker allt mer sällan är. Lättläst deckare, rekommenderas om någon är sugen på en sådan. Näst ut är Keplers nya.

På fredag slutar min närmaste kollega. Så märklig känsla! Vi har jobbat ihop till och från sen 2007, så jag har lite svårt att ta det på allvar, tänker att hon kommer komma tillbaka snart... Jag antar att verkligheten kommer ikapp när jag kommer tillbaka från mina lediga dagar i mitten av nästa vecka.

1 comment:

Anonymous said...

Jag lyssnar på Keplers nya nu. Lika lättlyssnad som de tidigare.
Mamsen