Sunday, December 10, 2017

Living the dream

Det är inte alltid jag är jätteglad över att A jobbar oregelbundet. Men en av fördelarna är att han är hemma mycket och tar sig an hushållssysslor på ett föredömligt sätt. S älskar att hänga tvätt och laga mat, vill gärna visa upp det på bild så andra kan se hur man ska göra och jag kommer (förhoppningsvis) inte behöva skämmas inför hans kommande partner. 


Skolans luciatåg närmar sig med stormsteg och den här donnan har övat sånger dygnet runt de senaste veckorna. Hon är rejält förberedd och jag ser fram emot att gå och titta/lyssna på onsdag morgon :)




Ingen snö, men eskimåkyla och dunjacka. Julklappsshopping i helgen, långt ifrån klar och vet inte riktigt när jag ska hinna resten. Som vanligt alltså, men med den skillnaden att i år kommer det släkt två dagar innan julafton och vi åker söderut den 23e, vilket betyder att jag måste vara klar långt tidigare än vanligt. Antar att det får bli på lunchrasterna framöver.

F.d. grannarna har flyttat och bjöd på inflyttningsfest idag. Mysigt att komma bort en stund, att träffa folk man brukade springa på titt som tätt men inte har träffat alls på nåt halvår. Stämma av barnens utveckling, jobb och studier och spana in nya lyan. S träffade en jämnårig pojke som på ett väldigt artigt sätt bad om S telefonnummer när vi skulle åka hem. S tittade fundersamt på mig; "Jag har väl inget telefonnummer?"

Söndagskvällen lider mot sitt slut. Laddar för ny måndag och fullspäckad vecka med ungefär allt utom klientmöten. Jag gillar verkligen mitt jobb och är ändå tacksam att A jobbar som han gör så att jag kan göra det jag vill, hans schema är en förutsättning för mitt schema, men just den här veckan längtar jag lite till fredag när den är slut och jag kan andas igen. 

No comments: