Monday, October 16, 2017

Veckorapport

Min söndagsångest är sällan kopplad till att jag ska jobba på måndagen, utan till att jag har så förtvivlat svårt att komma i fas med dygnsrytmen efter ett par sovmorgnar. Knappt sex timmar tills klockan ringer och då har jag ändå stretchat flexen så långt jag kan, med tanke på att jag lämnar barnen först.




Helgen har levererat! Tog mig en extra ledig dag i fredags när förskolan var stängd, välbehövligt för allas hälsa. Hann mysa med S ett bra tag innan vi hämtade E och gjorde en liten utflykt efter skolan  I skogen kan man hitta både det ena och det andra! T.ex. ett kranium av okänd kvalisort och nästan ett kilo blandad svamp. 





Det tog mig närmare tre timmar att rensa och förvälla när vi kom hem och jag funderade över sanningshalten i det där folk säger, att man ska rensa direkt i skogen. Går det verkligen fortare, eller är det bara skönt att slippa när man kommer hem? Hade hur som sällskap av en bra tv-serie på Netflix, så det gick rätt smärtfritt. 

På lördagen åkte spenderarbyxorna på. Regnkläder, ny cykelhjälm, IKEA, veckohandling...


Nya fotbollsskor blev det också, eftersom träningen flyttat in. Skorna har bara varit av är han varit ute och i duschen, jag tror aldrig jag har sett honom älska ett par skor så mycket förut. Jag frågade om de var bra på att träffa bollen, men tydligen var han tvungen att hjälpa till själv också... :)

Utbildningen är slut, jag laddar för några dagar på kontoret, innan avfärd mot soligare breddgrader. Hurra!

No comments: