Wednesday, March 16, 2011

Dumma dumma ben :(

Mitt ben/min höft gör fortfarande ont. Den där första milen i år verkar även bli min sista... :( Idag orkade jag för första gången sen jag skadade mig springa hela två minuter i sträck, så ni förstår ju vilken status det är på min kropp just nu... Dessutom gjorde det konstant ont i benet (sen vet jag faktiskt inte om 8 km/h kan räknas som springa heller...) 1½ månad har jag haft ont nu! Överansträngning, troligen. Oavsett orsak så är det inge kul :( Jag VILL ju springa!! Jag har inte lyckats hitta nånting annat i gymmet som är lika avslappnande (eller effektivt för den delen). Jag borde kanske ringa vårdcentralen o kolla upp vad det kan vara? Min vän sjukgymnasten sa "Vila" för nån månad sen, men hur ska jag göra det?! Man MÅSTE ju faktiskt använda benen ibland, vare sig man vill eller inte! Sjukskriva sig är ju inte att tänka på.

Nåt som däremot är att tänka på är sömn. Men först ska jag öppna mitt paket som kom idag. Mitt ID-smink från England. Halva priset jämfört med Sverige! gorgeousshop.co.uk (Sådär, lite gratisreklam kan ju aldrig skada). Sen ska jag nog läsa lite också, polisen har ju precis kommit mördaren på spåret i min senaste svenska kriminalroman, Pepparkakshuset. Spännande spännande...

Och förresten: Vår telefon funkar inte! Ska köpa en ny när tillfälle ges, men ring oss på mobilerna tills vidare.

4 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Det där låter inget vidare, med benet, du måste nog vila, så mycket som möjligt om det ska gå över.
I ett sånt läge, hjälper det inte hur mycket du vill springa, gör du det kan det bara bli värre.
Ta en paus.

Nu har jag kommit på var du köpte kaneläggen, jättegott. Sitter just och mumsar på ett.
Va rädd om er alla tre, vi ses i maj. Maritha.

AnnieeG said...

ID kan du även köpa i Sverige på CDWOW.se. Mineralfoundation för 206kr, etc. Tror det är fraktfritt, men kan ta ett tag att få en hem enl mamma som hade koll på den sidan. Så då är det helt plöstligt minst lika billigt som i USA/England!

Hoppas benen blir bra snart så att du kan springa!! Jag längtar ut, jag med. Kram

Maria said...

Vad tyckte du om gorgeusshop och så? Skulle du rekommendera den? Jag funderar nämligen också på att beställa ID-smink därifrån. Frakten på £10 tyckte jag var helt okej också!

/maria

Maria said...

tack för tipsen :) Surfade runt och hittade beautybay.co.uk som också verkade jäkligt bra! Fraktavgiften var billigare där också :)

/Maria