Thursday, August 20, 2020

Adam Rocks

Tiden springer sin väg och plötsligt tog sommarlovet slut. Min bebis började andra klass och det stora trollet bytte skola för att börja s e x a n. Första veckan har varit turbulent, men på ett positivt sätt. E har känts mycket gladare än förra läsåret och jag håller tummarna för att det fortsätter. Hon planerar redan för att ta hem en klasskompis nästa vecka, något som inte hände i hela femman. "Jag har hittat en kompis" deklarerade hon glatt redan efter första dagen. "Vi är ganska lika, liksom busiga och så där". Jag anar lärarnas kommande frustration men är SÅ tacksam att det gick enkelt för henne! När de skulle presentera sig själva för klassen tidigare i veckan hade de samma favoritfilm och nåntingmervaddetnuvar gemensamt också. 

Vem kunde ana att det här med barn kunde skapa så mycket i en själv?! Hjärtat svämmar över av kärlek, oro och förhoppningar.

Tog ledigt i måndags förmiddag med anledning av skolstarten, följde med E som gick halvdag och sen åt vi lunch tillsammans. Under tiden hon var i skolan och jag hade tid att fördriva passade jag på att skaffa en ny familjemedlem, Adam. 


Han flyttade hem till oss idag och tanken är att han ska hjälpa oss att lägga livspusslet. Jobb och aktiviteter är ju en sak, men så kom jag också på att A kan veckohandla dagtid när han är ledig. Fantastiskt! När barnen var små kändes det som semester att få göra det själv, men nu känns det mer som ett straff för nånting jag inte har gjort och tar dessutom tid från annat som är roligare. Men nu slipper jag, hurra!

Resten av veckan gick i ett rasande tempo och imorgon är det fredag igen. I helgen tänkte jag kanske leta efter min borttappade träningsmotivation. Värmen och det inställda flyget till Budapest har gjort att jag inte sprungit en meter på flera veckor och denna veckan har jag inte kunnat gå på Bodypump heller. Har snittat typ ett pass i veckan sen början av sommaren, nu hoppas jag kunna komma in i lite rutiner igen när allt drar igång som vanligt och temperaturerna sjunker lite. 

No comments: