Monday, July 28, 2008

En till klänning...

Vilken vecka... Eftersom förra veckan var den sista innan semestern så gick jag rätt mycket på halvfart... Förra helgen var jag i Stockholm och träffades E's host family från USA. Nice! Inte för att kidsen kände igen mig trots att jag hängde hos dom var o varannan kväll i ett år, men vad kan man förvänta sig av barn efter ett par år? Tror knappast att "mina" barn skulle känna igen mig vid det här laget heller... Hur som helst så tillbringades förra lördan i Gamla Stan bland turistattraktionerna. Eftersom äldsta tjejen hade blivit matförgiftad dagen innan blev det inga långa utflykter, men det var ändå en mucho trevlig dag som avslutades med middag på Pontus by the Sea. Sweet =) På söndan kom mamma o pappa hit en sväng, tanken var Ofvandahls men deras sommaröppettider innehöll inga söndagar. Så det blev Subway istället... Knappast same same, men gott ändå. Tog en minigolf-runda i Stadsparken och fikade hemma i lägenheten sen istället.

I tisdags var vi i Stadsparken och grillade med E, host family-n som tagit sig upp från Stockholm och en hel bunt med folk ifrån kyrkan. Hade väldigt trevligt hela kvällen! Tyvärr tog batteriet i mobilen slut, så jag hann inte ta så många bilder, men jag slänger med ett par stycken iaf... =)
























Sen hände det inte så jättemycket under resten av veckan, förrän i lördags. Då åkte jag och A iväg för att bada. Det var mitt första riktiga bad i Sverige på jag vet inte hur många år... Sen jag åkte till USA för tre år sen har jag doppat mig en gång i Sverige, men that's it. Men i lördags var det riktigt skönt! =)

(Ber om ursäkt för bilden på snedden, lyckades inte komma på hur jag skulle snurra på den...)
Hann dock inte vara där så jättelänge, eftersom svärfar + fru skulle komma på besök oxå. Så vi umgicks med dom hela dagen, och avslutade med att grilla i Stadsparken igen. Hade tänkt spela lite minigolf oxå, men insåg när vi kom dit vid 9-tiden att vi inte skulle hinna ett helt varv på en timme, eftersom det har tagit närmare två timmar de senaste gångerna jag och A har spelat tillsammans med två andra. Så vi åkte hem istället.

Söndagen var även den fullt upptagen. Då var det dags för möhippa. Har en hel bunt med bilder, men jag kan inte lägga upp alla här, så det får bli ett eget inlägg en annan gång... Men hur som helst så drog vi med syster till Gröna Lund för lite sjukamp. "Vi" i det här fallet råkade vara jag, m2b och en killkompis. Tyvärr var det många som inte kunde komma =( Men trevligt hade vi =) Varmt som sjutton, lagom röd idag trots solkrämen... I Lustiga Huset gjorde jag en ofrivillig Marilyn Monroe, när jag kom neråkande för en rutschkana som följdes av ett galler med fläkt under...! I övrigt insåg jag att Grönan verkligen inte är roligt när man är gravid, man får inte göra nånting! Så av dom två fria åk som ingick i sjukampshäftet använde jag en i Lustiga Huset och gav en till Syster, så hon kunde åka Tilt-en med S. Själv ska jag ta igen nästa år... Då lämnar vi Lillstrumpa hos mormor och morfar en dag och åker allt som går att åka... =)
'
Nu ska jag ta en paus i uppsats- och bloggskrivandet och sätta mig på balkongen med lite lunch eller nåt. Om det inte är för varmt... Har inte hunnit känna efter, men eftersom jag vaknade av jordens åskskur i natt så borde det vara rätt behagligt idag. Ska se om jag kan få med mig A till badet när han kommer hem från skolan... =)

Just det, jag har köpt en tredje klänning till bröllopet oxå... Den här gången är jag nöjd =)

No comments: